Om Strindberg mäkleri AB

Strindberg mäkleri AB grundades 2012 av fastighetsmäklare Ellica Strindberg.

Företaget vänder sig främst till privatpersoner och företag som vill sälja bostäder på andrahandsmarknaden och inom nyproduktion i Stockholm och Uppsala. Vår ambition är att erbjuda en personlig mäklartjänst med stort engagemang och höga slutpriser.

Vi engagerar oss i kundens enskilda behov för sin specifika situation och bostad. Ofta behöver bostaden en homestyling, ibland lämnar kunden nycklarna och låter oss självständigt sköta försäljningsprocessen. Inom nyproduktion är vi med i projektprocessen och agerar partner i utformandet av nyproduktionsprojekt. Vi arbetar tillsammans med Hatz & Partners fastighetsmäkleri AB, och tillsammans besitter vi stor marknadserfarenhet och kompetens från projekt i Stockholm vilket visat sig vara en framgångsfaktor för våra uppdragsgivare.


Nytt för hösten 2017 är att vi har startat ett samarbete med en svensk mäklarfirma med säte på Mallorca. Vi hjälper svenskar att på ett tryggt sätt finna sitt drömboende på Mallorca med hjälp av vår svenska branschkollega som tar hand om våra spekulanter från visningen till själva köpet.